RSS

Qui som? / Quien somos?

25 de set. 2008

L’Associació Pro-Museu d’Agost, es crea el sis de novembre de 2003. Són huit els seus socis fundadors. Queda inscrita amb el número CV-01-037173-A en el Registre d’Associacions de la Generalitat Valenciana per resolució de 28 de juny de 2004, comunicada el 1 de setembre de 2004.

Només mirar enrere, fins octubre de 2006, el nostre primer objectiu era aconseguir la salvaguarda i rehabilitació de les instal·lacions del Museu de Cantereria –antiga fàbrica Torregrossa. Hui la rehabilitació està en marxa, però l’associació té més objectius.
Des de 2006 estem utilitzant el lema “Coneix-lo i dóna’l a conéixer!” sempre que ens referim al Museu de Cantereria. Amb ell pretenem comprometre en la tasca de conéixer i estimar el Museu de Cantereria.

Participant en les activitats que es fan al Museu, el sentirem nostre, ens adonarem de la importància que té i donarem motius a les nostres autoritats perquè es valore dignament promocionar el poble d’Agost a través de la seua tradició artesana i cultural.
Els xiquets i xiquetes d’Agost, i tots aquells i aquelles que ens visiten acompanyats pels seus professors i professores són part de la nostra tasca: Donar-los a conèixer el Museu per a que d’adults tornen i ells el puguen donar a conèixer als demés.
____________________________________________________________________

La Asociación Pro-Museo de Agost, se crea el seis de noviembre de 2003. Son ocho sus socios fundadores. Queda inscrita con el número CV-01-037173-A en el Registro de Asociaciones de la Generalitat Valenciana por resolución del 28 de junio de 2004, comunicada el 1 de septiembre de 2004.

Mirando atrás, hasta octubre de 2006, nuestro primer objetivo era conseguir la salvaguarda y rehabilitación de las instalaciones del Museo de Alfarería, antigua fábrica Torregrossa. Hoy la rehabilitación está en marcha, pero la asociación tiene más objetivos.
Desde 2006 estamos utilizando el lema “¡Conócelo y dalo a conocer!” siempre que nos referimos al Museo de Alfarería. Con él pretendemos comprometer en la tarea de conocer y querer al Museo de Alfarería.

Participando en las actividades que se hacen en el Museo, lo sentiremos nuestro, nos daremos cuenta de la importancia que tiene y daremos motivos a nuestras autoridades porque se valore dignamente promocionar el pueblo de Agost a través de su tradición artesana y cultural.

Los niños y niñas de Agost, y todos aquellos y aquellas que nos visitan acompañados por sus profesores y profesoras son parte de nuestra tarea: Darles a conocer el Museo para que de adultos vuelvan y ellos lo puedan dar a conocer a los demás.